Translate

mandag 22. april 2013

Ha ha, Gotcha.

Endeligt fekk me has på et av dei siste "trolla" som har plaga oss. Første seier på Haugesund Stadion mot Rosenborg som ihvertfall eg kan huske.
Månen var høy som resten av publikum
Alt låg te rette for ein kjempefest på Gamlå med kamp og flott vêr(utemom vinden da), og personlig så var eg sterk i trua, men detta resultatet øvegjekk all min forventning. Når me kom te stadion ein halvtime før kampen så var det allerede kø te langt ut i Djupaskarsveien. Me fekk faktisk og hjelp av dommaren og denna gongen... men så sko han jo sjølsagt kompensera med å gi motstandaren ett lika billigt staffespark. Men ka gjere vel det når me har Norges og lagets nummer ein mellom stengene og redde straffen rett foran nasen til eit par tusen elleville Haugalanedingar på tribunen Djupaskars End. (Fritt etter Stretford End). The crowd goes wild!! Me har fått ett stadion som me ønskte, og eg håpa me klare å fylla na te kvær kamp også i framtiden. For ein ekstase når Tori sklir inn 3-1 målet.

Må og ha ett lite spark te "ekspertane" i TV2 så ska se på kontroversielle episodar i serierunden.
  • Nevne ikkje boksingen te Høiland med ett ord i den sekvensen.
  • Seie mot seg sjøl at dommaren ska ikkje dømma når han ikkje ser ka så skjer.
  • Røde kort i som ikkje er røde kort 
  • Feilaktigt annulerte mål i hjemmedebuten av CG(men det gjekk jo mot RBK, så det gidda dei ikkje å ta med) Davy, pokker og. E du i lommen på RBK eller??
  • Bamberg så omtrent blir kledd av innenfor 16 meteren og får selvsagt ingenting.
Får Davy Wathne og Nannskog preika sånn som detta og barra trekka fram feil så blir gjort av FK Haugesund så får me vel ein effekt der alle dommerane i de nste ti kampane ska forfølga oss og kompensera fordi ett av "storlaga" fekk ein episode og to så gjekk i derras disfavør. Huske me blei dømt sønder og sammen i fleire månader etter episoden i Molde kampen der Søder fekk ett gratis mål.

Nå komme Onsdag fort med ny kamp og nye muligheter te tri poeng.
På ein eller aen sørlandstur sang me: "Lyngdal 2 e' bedre enn Start, Lyngdal 2 e' bedre enn Start" på Maakebussen. Satse på at detta stemme og på onsdag og Start komme med både høge skuldrar og litt nervøsitet. For her sjå oss ska det få kjenna at de er på ein fotballbane.

Anbefale forresten alle å lesa Øysteins blogg på h-avis. Det er eitt veldig flott referat fra kampen.

Maakemedlem 114, ut.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar