Translate

mandag 29. april 2013

Tung dag i Tromsø som vanlig

FKH spillerane hadde lite pwer igjen, og var helt på det røde merket
FKH bein som ikkje orket å løpe. Vi åpnet ok med mye ballbesittelse og hadde et lite initativ i starten, men etter første sjansen til Tromsø var det bare ett lag på banen, og det var ikkje dei kvite og blå... Det som er positivt var at me fekk et mål, og at det virker som om målet tente litt hos FKH guttane våres.
Døper herved keeperen til Tromsø for Zalomann. Makan til fomlemål skal en leite lenge etter.
Må også få klage på hjemmepublikumme. Kutt ut dei åndsvake trommene så får dåkke litt meir respekt fra meg. Sånt bråk sidestille eg med vuvuzelaer. Trommer er for pyser (LSK og Viking) :):)

Spillestilen til FKH har er en stil som spillerene bruker mye krefter på. Mye løping og jaging. Når spillerene ikke får til å presse samtidig får motstanderene det latterligt lett. Dette viser i statistikkene etter kampen. Tromsø har nesten 600 pasningsforsøk og hele 85 prosent har riktig adresse. FK Haugesund har bare 300 pasningsforsøk og treffer på 75 prosent.

Nå ser me fram til cupkamp på onsdag, Karmøygeddon på torsdag- lørdag, og deretter hjemmekamp på Fortezza Gamla. (Haugesund stadion for dei så ikkje kan Italiensk)

Maakemedlem 114, ut.
Les resten av bloggen på:
www.karmoya.blogspot.no





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar