Translate

mandag 6. august 2012

Dagen da alle på Haugesund stadion stod

Det er lenge siden eg har jubla så hardt seie Søder etter scoring mot Engen. Eg kan lova dåkke at det er lenge siden me hadde sånne jubelscenar i Maakeberget på Vestre Stå også. Fullstendigt av hengslene kan eg vel lett påstå at det var. Ekstase e vel og et beskrivande ord. (Skulle likt å sett tvbildene fra jubelscenane:) Prøvde å finna noe på Max, men det er heil umuligt å finna noke der. Heller ikkje TV2. Det føles som om det er uendeligt lenge siden 16 Mai som var siste himaseier.

Kampen var ein berg og dalbane av følelsar. Grei start og kontroll av kampen. Etter første målet i det 22 minutt av nr 22 og debutant Amer, har FKH kontroll ut omgangen. En episode i førsteomgangen var når Søder stjele ballen fra bakerste mann og skal til å sette fart mot mål, så blir han hekta. Får Vålerengenspilleren rødt kort?? NEI!! Får Søder frispark? NEI. Andre omgang starte ok med kontroll og etterhvert en finfin scoring av Mæland. Etter dette skjer det som ikkje ska skje. Dommerane overser et klart frispark til Bangura der han blir tråkka på hælen og dytta med strake armer... Angrepet fører til mål for Engen... Nå får jo Engen blod på tann, og vi gir et mål  igjen til motstanderlaget. Så til den grande finalen Søder hamre inn 3-2 og Maakeberget, tilskuerar på østre og vestre går bananas. Festen e fremdeles igang da Pontus toppe heila greiå med mål i debuten.
Maakeungane e kjempefornøyde med at spillerane kom bort te dei igjen. Den store snakkisen på veg til bilen var at guttane hadde fått high five av Alexander Søderlund:) og at dei fekk gratulert han med dagen.

Eg må få lov til å sei at laget ser bra ut nå som me har fått Mæland tebars(Måtte han forbli skadefri resten av karrieren). Dei to nykommerar vise at dei har nivået inne og det kan se ut som om Pondus(som guttungen kalte han) har talentet som me i Haugesund elske. Knallharde jobbing så føre te sjansar og mål. Målet te Engblom fekk meg te å minnast Jakob, den store dansken, katalysatoren te suksessen første åra i Tippeligaen. Løp fra egen sekstenmeter og legge ballen enkelt i mål!!

Det er mulig me har godt av litt motgang, ordtaket seie ihvertfall at "Motgang gjør deg sterk". Håpa me har lert litt av den sorte julimåneden og tar dette med som ballast te ein flotte høst me sambafotball på stadion. Oppi all motgangen føltes det som om det har vært ein trygghet på at me komme snart te å vinna igjen. Nå e det barra å setta an i tredje og peisa på.
Førstkommende lørdag er det Brann som me alle gleda oss te å banka. Nå er det på tide at me vinne i Bergen. Trykket må holdas oppe, det er mange lag nå som e lika bak oss. Eg tenke då spesielt på dei mørkeblå wannabeane fra sørfylket. La oss vinna 3 poeng i Begen på lørdag med lika stor entusiasme som me avslutta med på Gamlå. Gi oss den dagen der me og kan stå på samme måte på Brann Stadion som me gjorde på Gamlå på fredag.