Translate

søndag 29. juli 2012

Ingen tøffelheltar på bortetur nei..

Hvordan skal ein tøffelhelt få reise på bortetur?

Eg og kona deler ikkje akkurat samme interesser, fotball - shopping. Det er eg som like fotball. Me går på forskjellige stadionar, hu har sine kampar på Amanda stadion og eg har mine på Gamlå.

På tirsdag ringte ein kamerat til meg og ville ha meg med på tur til Hønefoss. Ein aen av mine kompisar hadde vunnet billett med FKH-flyet og dei ville ha meg med på turen. Klok av tidligere skader måtte eg involvere min bedre halvdel i prosessen med å avgjøre om eg skulle dra eller ikkje. Nok eingang var det riktig av meg å involvera henna. "Geir Magne, du ska i bryllup på lørdag" va svaret eg fekk.. (Det va ikkje mitt eget nei..)Ingen vits i å diskutera videre her, konemor har rett som vanligt. Får heller håpa på permisjonsinnvilgelse til et par langturar i september som kompensasjon...;)

Så var det over til noe annet. Som kjent har FK Haugesund et vell av sponsorar, og om eg ska handla noke, prøve eg etter beste evne å bruka FKH sine samarbeidspartnerar. I denna forbindelsen har eg brukt ein ti-kroning på Norsk Tipping. Eg pleie ikkje å tippa, ihvertfall ikkje for å vinna, men denna gangen har eg funnet ein god kombinasjon. Oddsen er et spill som de fleste over lengre tid er garantert å tape på. Eg tippe omtrent aldri, men de få gangene eg er inne på noe sånt velger jeg å prøve det umulige, og det er det som er morsomt. Eg har tippa ein tier på borteseier i alle kampane i Tippeligaen i kveld. Oddsen er pene 2920... Går den kupongen inn levere eg ein tier per "likes" te TIFO for Maakeberget. Begrensa oppad te premien då sjølsagt. Ingen så like å tapa her inne nei. Ein annen liten detalj som eg elske med klubben min er at FK Haugesund er så generøs at de ikkje registrere seg som grasrotmottager. Her gir de meg og alle som følger FK Haugesund muligeheten til å gi noen kroner til de småklubbene som er med på å drive fotballen her i distriktet vårt.

Så var det barra å setta seg ned og væra nervøs foran radioen idag og da... Lykke til, både på banen og tribunen.
Jeg har plassert min blogg i Haugesundnorske bloggkart!

Maakemedlem 114, ut.

Les resten av bloggen her

1 kommentar:

  1. Det blei ikkje noen gevinst nei... Utenom 50 øre til Kolnes Idrettslag da :) og mye løye for meg sjøl. Det er jo en av de tingene som er det viktigste. Bortsett fra å vinne da...

    SvarSlett